foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

Monday, August 17, 2009

USAH GUNA SAMSENG..ZAMBRY...!!!

HR9808@IKRAR - adalah wadah bebas bukan partisan yang memfokus kepada kebajikan rakyat.
Singkatan;IKRAR (Ikatan Kebajikan Rakyat)

18 ogos

Sebelum bertindak kepada pihak lain sendiri mahu ingatlah..Perak ni bukan mike sorang aje yang duduk..Tolong hormati rakyat...!!!
Kenyataan Zambry dibawah adalah contoh betapa hipokritnya pimpinan UMNO..semua tuduh orang tak bertamaddun dan itu ini. Hakikatnya siapa yang samseng? Dan siapa yang biarkan perbuatan samseng ini? Ini bukan masanya rakyat akan terkencing bila dengar suara pemimpin UMNO atau polis marah..tetapi rakyat akan pertahankan hak mereka selagi mereka mampu..!!..Selagi pemimpin UMNO tidak mahu sedar hal ini maka politik Perak, Selangor dan ditempat lain akan jadi kacau bilau..Jangan ingat bila ada tiket Melayu semua orang boleh dipijak dan diugut. Islam hanya dipermainkan sahaja demi sebutir kuasa...Sebelum meludah lihatlah dahulu ke arah mana.!!


'Usah guna cara samseng halang saya berkhidmat'

IPOH 17 Ogos - Menteri Besar, Datuk Seri Dr. Zambry Abd. Kadir memberi amaran keras kepada pakatan pembangkang supaya tidak menggunakan cara samseng untuk menghalang beliau menjalankan tugas terhadap rakyat.

Zambry menegaskan, setakat ini, beliau masih bersabar dan tidak terikut-ikut dengan cara ganas dan tidak bermoral pembangkang bagi memastikan keamanan di Perak.

HR9808: iNIKAH YANG DIMAKSUDKAN DENGAN SAMSENG??? SIAPA YANG SAMSENG NI?


3 comments:

  1. Saya sebagai rakyat malaysia sangat sedih dengan keadaan politik negeri Perak & Selangor kerana menerima tentangan yang dasyat dari BN yang tidak menerima pakatan pembangkang memeritah. mereka sepatutnya menerima Qadak & Qadar dari ALLAH yang mana satu tanda ketidak keadilan pihak pemerintah terdahulu menjalankan pentadbiran. seadar-sedar lah pihak BN

    ReplyDelete
  2. tanda umno lenyap dari sejarah malaysia.amin

    ReplyDelete
  3. Semua itu ada hikmahnya dan hikmah inilah yang harus kita dapatkan. Sebagai seorang Muslim yang baik kita mesti merujuk selalu kepada sumber rujukan hidup kita iaitu Alquran,hadis dan ijma' ulama') dan kita selalu bertemu dengan orang yang soleh. Insyaallah..masanya akan tiba segala kezaliman akan lenyap dan Allah gantikan dengan golongan lain..Kita berdoa agar Allah memilih para pejuang yang ikhlas untuk memimpin kita..!!AMin

    ReplyDelete

silakan komen dan beri pandangan anda untuk kebaikan semua!!