foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

Wednesday, January 20, 2010

ISRAEL DAN PENYOKONG ISRAEL WAJIB DIHALAU DARI BUMI MALAYSIA..!!

IKRAR: (Ikatan Kebajikan Rakyat). Badan bebas dan non partisan. Fokus kepada nasib dan kebajikan rakyat.

20 janInfo dari Perak Express patut menjadi bahan pencetus kebangkitan umat menolak dan menghalau israel dari bumi tercinta ini. Mereka melakukan kedurjaan kepada umat Palestin sewajarnya tidak diberi ampun oleh ummat manusia selagi mereka melakukan hal tesebut di Palestin.

Amat memalukan sebuah regim 1 Malaysia jika benar info ini sanggup emnggadai maruah agama dan negara demi sebuah kemenangan. NGO Islam khasnya patut meneliti info ini dan sekiranya benar, maka demo bantahan secara besar-besaran patut dilakukan segera dengan mengundang semua pihak khasnya dari badan bukan kerajaan.APCO Worlwide, sebuah syarikat yang di bayar oleh Perdana Menteri untuk meningkatkan imej beliau yang semakin luntur, didakwa menawarkan perkhidmatan yang serupa kepada diktator dan pemimpin-pemimpin korup diseluruh dunia, demikian menurut The Times Of India.
Akhbar terkemuka tersebut baru-baru ini melaporkan, selain daripada Najib, syarikat yang berpengkalan di Washington itu juga memberikan perkhidmatan kepada Diktator Nigeria, Sani Abacha dan Presiden seumur hidup Kazakhstan, Nursultan Abishuly Nazarbayev.
Pelanggan-pelanggan APCO juga termasuk jutawan Mikhail Khodorkovsky, yang merupakan seorang pemimpin muda dari Parti Komunis Rusia dan mempunyai kaitan dengan mafia.
The Times of India juga melancarkan siasatan terhadap APCO Worlwide selepas mendapati Ketua Menteri Gujarat, Narendra Modi juga merupakan pelanggan syarikat tersebut.
Narendra didakwa menjadi penyebab kepada pergaduhan ugama pada Februari 2002, dimana 1,000 terbunuh, majoritinya orang-orang Islam. Kerajaan Negeri Gujarat membayar APCO Worldwide untuk memulihkan imej Narendra, dengan bayaran sebanyak US$25,000 sebulan.
“Walaupun perkhidmatan APCO tiga kali lebih mahal dari firma-firma PR yang lain, APCO dipilih kerana ia mempunyai ramai ahli-ahli Democrat dan Republican yang berkhidmat sebagai perunding.
Kerajaan Malaysia dipercayaai telah memilih APCO dengan kontrak bernilai RM20 juta sebaik saja Najib menjadi Perdana Menteri.
Sejak ditubuhkan pada tahun 1984, APCO Worldwide merupakan syarikat komunikasi global dengan jaringan ke 25 ibukota ternama di dunia. Pelanggan mereka termasuk kerajaan, syarikat-syarikat korporat, pertubuhan industri dan agensi-agensi yang tidak berasaskan keuntungan.
APCO Worldwide telah pun mempunyai pejabat di Kuala Lumpur pada 1 September 2009 selepas perjanjian yang ditandatangani dengan kerajaan Najib.
Diantara penasihat utama APCO ialah pakar-pakar yang pernah berkhidmat dengan rejim Zionis Israel. Mereka termasuk Shimon Shein, bekas duta Israel ke Jerman. Itamar Rabinovich, bekas Duta Israel ke US dan Doron Bergerbest-Eilon, bekas Ketua Agensi Keselamatan Israel.
Diterjemah dari artikel asal di Free Malaysia Today.


I am a father Like any other father I am the mother I seek justice for every one of my children I am the refugee I fight to return home I am the hostage I fight to be free I am palestinian I will not be the helpless victim I will do whatever it takes for my right to live and dream And just like me You would fight for your country You would die for your freedom and honor your heroes You can call me names But history knows I am a hero I am the resistance I am PalestineNo comments:

Post a Comment

silakan komen dan beri pandangan anda untuk kebaikan semua!!