foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

Monday, April 19, 2010

ISRAEL = GENGSTER...1 Malaysia = 1Israel

IKRAR: (Ikatan Kebajikan Rakyat). Badan bebas dan non partisan. Fokus kepada nasib dan kebajikan rakyat.

Mustapa Mansor

Mustapa Mansor ISRAEL = GENGSTER...berkawan dengan mereka bermakna kita setuju dengan mereka..1 Malaysia = 1Israel ...inilah hakikat pahit yang sukar diterima oleh UMNO..nauzubillah...Ya Allah Kau campakkan rasa keji dan hina di hati umat ini kepada siapa sahaja yang bersama dengan Israel..!!

www.youtube.com
A female Israeli soldier beats and spits on 3 Palestinian children while her colleague is seen picking up stones and throwing them at the children as they drive away. Ras at-Tira checkpoint, Qalandia District, 15/08/2007.
about an hour ago · · · Share
Zainal Abidin Ahmad
Zainal Abidin Ahmad
PAS for all ± ISRAEL for all = Depan belakang boleh ± Halal haram boleh!
about an hour ago ·
Azhar BalikPulau BentongPahang
Azhar BalikPulau BentongPahang
ek eleh amenda la hang ni Zainal. cari la taktik lain, PAS tak guna APCO utk konsep PAS 4 All. UMNO tu yg bayaq APCO utk 1Malaysia
about an hour ago ·
Zainal Abidin Ahmad
Zainal Abidin Ahmad
Ini bukan taktik tapi fakta. Orang PAS taksub dgn taktik sampai yang haram pun boleh halal pasal taktik konon! Rasuah jadi Sumbangan.
about an hour ago ·
Mustapa Mansor
Mustapa Mansor
Ya Allah hinakanlah siapa sahaja yang bersama israel..dan kuncunya..!!
50 minutes ago ·
Mustapa Mansor
Mustapa Mansor
Kuburkanlah Ya Allah siapa sahaja yg bersahabat dgn Israel..!!
42 minutes ago ·
Putri Dmummy
Putri Dmummy
ameeeeeeen,,,, ameeeeeeeeeen,,,,, ameeeeeeeeeeeen..
40 minutes ago ·
Zainal Abidin Ahmad
Zainal Abidin Ahmad
Betul betul, ameeen. PAS asyik buat sembahyang hajat perdana selagi ada stadium yg didirikan BN,yang benar tetap benar! Bertaubatlah saudara-saudara ku. Jgn jual agama atas alasan taktik hanya sebab kecewa hajat tak kesampaian! Takutlah pada Allah swt.
32 minutes ago ·
Mustapa Mansor
Mustapa Mansor
Ya Allah berikanlah petunjuk kpd mereka kerana hati mereka jauh dari Mu dan dan Islam,,kasihanilah mereka ya Allah!! merreka adalah sdr/sdri kami, mereka akan minta pertanggungjawaban kami nanti dihadapan MU..sekiranya kami tidak sampaikan kepada mereka sekrang..Kami mengundang KOnvoi pada 8 Mei adalah sebagai tanda bukti kami telah menyampaikan ... See Moremesej ini kepada mereka semua..Ya Allah Kau bukakanlah seluas-luasnya pintu hidayah buat sdr/sdri kami ini sehingga kembali kepada Islam yang sebenar...dan mereka tinggalkan faham bangsa/kaum yg sempit..!!Ya Allah dengarkanlah rintihan kami..kami rindu kepada hidayah Mu dan berharap dari Konvoi ini lebih ramai lagi yg tersedar atas kesilapan mereka membiarkan sdr mereka dikepung di GAZA sudah melebihi 1000 hari..!!
29 minutes ago ·
Ahmad Sunawari Long
Ahmad Sunawari Long
Aku kononnya membenci Israel bila berada di Malaysia. Tetapi apabila di luar negara seperti di Amerika, Jerman dan Australia aku sahabat mereka. Sebab itu tiada Yahudi yang marah padaku bila aku ungkit APCO. Aku benci Israel tetapi penasihat kewanganku dan politikku adalah Israel Amerika. Duit kempen politikku pun dari sumber Israel. Cuba teka siapa aku?. Jika jawapan betul, a free trip to Israel.
21 minutes ago ·
Mustapa Mansor
Mustapa Mansor
sdr yg dihormati semua..silakan anda berpandangan tetapi jauh di sudut hati saya, saya tegaskan bahawa saya tidak kira itu siapa samada warna kulit, bangsa atau parti apa atau apa-apa..yang menjadi dasar sekarang ialah kewajipan menghalau ISrael dari bumi Palestin dan boikot produk Israel. Yg jelas sekarang UMNO..kenapa tak boleh terima sebuah ... See Morehakikat..? dan jika ada yg jelas seperti Gusdur bekerjasama dgn israel..Umat Islam menolak dia..Apa masalahnya? Kita berdiri di atas prinsip bukan ikutan. Yang jelas UMN) sejak dahulu adalah parti peninggalan penjajah dan tokohnya adalah dari golongan elit Melayu yang berfaham nasionalsi sekularis..Apakah ini dakwaan yg salah?..Elit Nasionalis di kebanyakan negara selesa bekerjasama dgn US dan barat sbb di hidung mereka ada ikatan tali yg kuat iaitu faham materisma yg kuat..Hujungnya mereka menolak Allah dalam realiti..menolak Islam jika kepentingan islam melebihi dari kepentingan kuasa mereka..adakah ini salah? kenapa UMNO gagal buktikan segala dakwaan dan sehingga sekarang hanya masih bersifat fitnah?..Tolong berhujah dgn akal yg sihat bukan emosi..Masih ada kuasa memerintah Malaysia tetapi di waktu yg sama masih menunggu pihka lain pula tunjukkan kebaikan Islam..50 tahun tak cukup lama ke?..Eh-ehhh..bila terbongkar kerjasama dan menjadi telibarut Israel..UMNO marah..? malang sungguh bangsa ku ini..yg selama ini siapa yg bekerjasama dgn penjajah dan barat?..Sekarang lebih kuat bukti pula..senym manis bersama Obama..nak tunjuk apa kepada rakyat? Nak buktikan kononnya, pemimpin UMNo tidak sokong barat?..atau apa? Sekat iran pula..jadi nak buktikan apa ye..?
2 minutes ago ·

No comments:

Post a Comment

silakan komen dan beri pandangan anda untuk kebaikan semua!!