foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

Saturday, April 26, 2008

AL FATIHAH...BUAT SDR NAZMAN...

HR9808@IKRAR - adalah wadah bebas bukan partisan yang akan siap sedia memberi kerjasama kepada Pakatan Rakyat di seluruh Malaysia dalam apa juga keadaan.(Mulai 22 Apr - bagi tujuan resmi HR9808 menggunakan singkatan
IKRAR (Ikatan Kebajikan Rakyat)

27 Apr 2008

SDR NAZMAN - seorang reformis dari Taman Melati telah kembali ke rahmatullah tengah malam tadi. Kepada semua yang mendapat info ini sila hubungi setiausaha untuk info seterusnya dan jika tidak dapat hadhir UNTUK pengkebumian allayarham kami mohon bacakan ALFATIHAH!!.

IKRAR: Kami mengambil kesempatan untuk mengucapkan takziah ke atas keluarga beliau dan mendoakan agar Allah mencucuri rahmat ke atas ruhnya. Amin. Perjuangan dan komitmen beliau kepada pergerakan reformasi selama ini amat dihargai dan sukar dicari ganti oleh semua terutama teman dekat di kawasan Taman Melati dan teman reformis dari seluruh Malaysia. Jasa allayarham tetap dikenang sampai bila-bila terutama dalam sejarah menegakkan keadilan dan memastikan Malaysia bebas dari kezaliman. Inilah sumbangan yang sangat bererti buat rakyat Malaysia tanpa mengira kaum dan keturunan.
Sekiranya mana-mana reformis yang mengenali beliau dari seluruh Malaysia, yang ingin memberi sumbangan kepada keluarga allayarham sila hubungi setausaha atau mana-mana AJK IKRAR yang tertera di blog. IKRAR akan terus memberi tumpuan kepada membela nasib rakyat terutama para reformis dan keluarga mereka samada yang hidup atau yang telah pergi.

No comments:

Post a Comment

silakan komen dan beri pandangan anda untuk kebaikan semua!!