foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

foto-foto aktiviti dakwah dan kemanusiaan

Friday, April 25, 2008

KONVOI KE KEMUNTING TAIPING.....

HR9808@IKRAR - adalah wadah bebas bukan partisan yang akan siap sedia memberi kerjasama kepada Pakatan Rakyat di seluruh Malaysia dalam apa juga keadaan.(Mulai 22 Apr - bagi tujuan resmi HR9808 menggunakan singkatan
IKRAR (Ikatan Kebajikan Rakyat)

26 APR.

KAMI BERHARAP SELURUH RAKYAT MALAYSIA KHASNYA DI PERAK agar dapat turut serta dalam konvoi damai ke Kemunting. Semoga dengan sokongan sdr/sdri, nasib anak dan keluarga para tahanan dapat dibela dan ......MAri kita putihkan highway dari KL sampai ke Kemunting dengan laungan mansuhkan ISA,,,,,,Info terkini sila dapatkan dari AJK atau teman anda di mana sahaja tentang program 27 Apr ni. Sebarkan tentang konvoi ini. Jika ada yang mahu join sila datang ke Kemunting sebelum jam 11 pagi.


IKRAR:
NASIB RAKYAT YANG TERANIAYA DI TEMBUK KEMUNTING WAJIB DIBELA DENGAN APA CARA SEKALIPUN KERANA MEMBIARKAN MEREKA LEBIH LAMA DIKURUNG TANPA BICARA ADALAH KEZALIMAN YANG AKAN MEMUSNAHKAN BUKAN HANYA YANG DITAHAN TAPI SELURUH RAKYAT MALAYSIA DIMASA AKAN DATANG. KAMI MENUNTUT AGAR BEBASKAN MEREKA DENGAN SEGERA ATAU KAMI AKAN KUMPULKAN LEBIH RAMAI LAGI DAN LEBIH RAMAI LAGI RAKYAT SELURUH MALAYSIA DARI MASA KE SEMASA SEHINGGA KAMI RUNTUHKAN TEMBUK ITU. KAMI TIDAK ADA PILIHAN LAIN MELAINKAN TERUS MELAUNGKAN "BEBASKAN SAUDARA KAMI YANG TIDAK BERDOSA DAN MANSUHKAN ISA" KAMI TIDAK MAHU MERAYU LAGI KERANA RAYUAN KEPADA PEMERINTAH YANG ZALIM TIDAK BERERTI APA-APA DAN RAYUAN RAKYAT KECIL SERING DIPERMAINKAN.
AYUH SAUDARA KU, KITA BERKUMPUL DAN TUNJUKKAN SOKONGAN KITA KEPADA SAUDARA DAN ANAK-ANAK TAHANAN ISA YANG TIDAK BERDOSA!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

silakan komen dan beri pandangan anda untuk kebaikan semua!!